Feel EMPOWERED

Untitled 2

FEEL EMPOWERED prin coaching

Premisa de la care pornim este ca potentialul uman este unic si nelimitat. Prin coaching, ne propunem impreuna – „antrenor” si client – un program de evolutie, de crestere personala si profesionala. Tinand cont de trasaturile individuale, de punctele forte si de minusuri, creionam strategia pentru atingerea obiectivelor propuse. Si abia acum incepe provocarea: incepem sa facem primii pasi.

 

Business coaching

Pentru oamenii pasionati, businessul si viata personala se suprapun pe arii extinse. Afla cum sa echilibrezi cele doua roluri, ce strategii iti permit sa excelezi pe ambele scene – personala si de afaceri – si cum sa devii un lider inspirational pentru cei din jurul tau.

 

Executive coaching

Evolutia personala si dezvoltarea profesionala sunt posibile doar printr-o cunoastere amanuntita a sinelui. Experimentele cognitive si intrebarile bine tintite ale coach-ului, adaptate stilului tau personal, iti vor facilita accesul la propria autenticitate si vei putea creste in domeniile in care ti-ai propus.

Career coaching

La scoala, John Lennon a fost intrebat ce vrea sa devina cand va fi mare, iar el a raspuns simplu: „fericit”. Daca vrei o viata fericita, e bine sa-ti alegi cariera conform personalitatii tale, ca sa traiesti cat mai multe satisfactii si sa intampini cat mai putin stres. Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai ajuns in punctul in care vrei sa te redefinesti ca profesionist, te putem ajuta, daca ne contactezi.