Programe Team Building

3. Act Spectacular

1 + 1 = 3

„Daca vrei sa construiesti o corabie, nu trimite oamenii dupa lemn si nu-i pune la treaba. Mai bine invata-i sa tanjeasca dupa marea nesfarsita”, scria Antoine de Saint-Exupéry.

In orice organizatie, viziunea liderului trebuie sa se desprinda de pe perete si sa ajunga in mijlocul echipei, sa inspire, sa alimenteze eforturile, sa directioneze actiunile. Este necesara o intalnire cu intregul grup pentru a verifica acest adevar simplu: „TEAM” este acronimul expresiei „Together, Everyone Achieves More”.

Un teambuilding reusit presupune lucru in echipa si „joaca serioasa” bine dozata, alternata cu momente de relaxare. Inseamna autocunoastere si cunoasterea colegilor, implica negocierea rolurilor si rezolvarea conflictelor inerente. Mai mult: fotografiile, filmele, muzica, atmosfera exuberanta – toate activitatile distractive din teambuilding au o miza precisa, anume sa elibereze creativitatea si spiritul analitic al participantilor, sa construiasca relatii de incredere si colaborare intre colegi.

 

I. ARTS & MEDIA

1. The News Bulletin
Impartiti in echipe redactionale, participantii vor realiza un buletin de stiri intr-o nota satirica, in acord cu specificul unui anumit post TV.

2. Cooking Masters
Condusi de cei mai experimentati si celebri Chefi, participantii intra in postura de Master Chef pentru o zi. Emotii, aventura, suspans!

3. Election Day
Fiecare echipa propune cate un candidat la functia de Guvernatorus Absolutus si organizeaza Campania Electorala.

4. Fashion Afternoon
Paris, Londra, Milano, New York sunt scene fierbinti in fashion. Acum a sosit momentul ca lumea modei sa fie creata si de echipa ta. Afirma-te in evenimentul de haute-couture corporatist!

5. On Stage Fest
Din public, direct pe scena! Te-ai gandit cum ar fi ca intreaga ta echipa sa joace intr-o piesa de teatru cunoscuta? Este momentul sa descoperim talentele ascunse.

6. Hollywood, Here We Come!
Participantii vor fi ghidati in lumea spectaculoasa a filmului de catre un regizor consacrat. Acestia vor crea in echipe scurt-metraje. Apoi vor cuceri impreuna Cetatea Filmului!

7. Photo Hunt
Inarmate cu camere foto, echipele compun o serie de fotografii amuzante in ipostaze care mai de care mai traznite, in functie de tematica oferita.

8. Village Life
Dezvoltam impreuna toate elementele specifice unei comunitati in functie de valorile de echipa identificate: traditii, obiceiuri, gastronomie, costume, miscari de dans originale, sporturi etc.

9. Drum Cafe
Inarmati cu instrumente de percutie, participantii vor canta in formatie. Ritmul acapareaza intreaga audienta, aduce oamenii impreuna,
energizeaza si motiveaza.

10. Big Picture
Intregul grup va lucra impreuna pentru a realiza o pictura gigant sau o serie de tablouri care sa spuna o poveste.

II. ADVENTURE

1. Urban / Rural Adventure
Echipele, angrenate intr-o competitie, acumuleza cat mai multe puncte trecand prin locatiile propuse si indeplinind o serie de sarcini neobisnuite. Aventura este memorabila.

2. Gold Rush
Echipele trec prin provocarile concepute de un pirat un pic cam ciudat si capricios pentru a putea ajunge la o comoara mult ravnita.

3. Team Survival
Echipa este naufragiata pe o insula pustie si trebuie sa invete cum sa supravietuiasca si sa se salveze pe parcursul programului.

4. Treasure Hunt for Dinner
Participantii vor parcurge un traseu de orientare turistica, cu ajutorul busolei si a unei harti care indica anumite puncte de interes. La fiecare punct atins echipa primeste resurse pentru prepararea cinei.

III. SPORTS & CRAFT

1. Boat Race
Echipele sunt provocate sa construiasca ambarcatiuni care vor fi folosite intr-o cursa cum nu s-a mai vazut.

2. Karting Race
Construim impreuna karturile si organizam o competitie pe cinste cu acestea. Cei mai buni vor iesi invingatori!

3. Funky Games
O competitie atipica intre echipe. Recream jocurile copilariei si ne bucuram de o experienta eliberatoare.

4. Team Olympics
Indiferent de anotimp si de vreme, noi aducem spiritul olimpic in echipa ta si organizam jocuri cunoscute dar si out-of-the-box!

5. Build and Use
Obiectivul echipelor este de a construi un dispozitiv care sa indeplineasca specificatii clare folosind cat mai eficient resursele.

IV. POWER UP YOUR EVENT

Pentru ca evenimentul de team building sa fie complet, va propunem si activitati extra, facilitate de catre profesionisti in domeniu:

Campfire Party
Live Concerts
Cooking Classes
DJ Party

Flair & Cocktail
Party Wine, Coffee and Tea Tasting
Karaoke Party