Clienti

Multumesc ca ma acceptati asa cum sunt, cu toate calitatile si defectele mele.
Jenni Rivera

Clientii cu care am colaborat

Si opiniile unora dintre ei

Petronela Sanduleasa, Human Resources Director, VIVRE

1. Cum ai putea descrie colaborarea cu Trainart in 3 propozitii?
O explozie de cunoastere.
O interacțiune care face bine sufletului.
O calatorie intensa care te determina la aplicarea imediata ...
2. Ce ai castigat in urma colaborarii cu Trainart?
M-am castigat pe mine in procesul cunoasterii si al intavarii.
3. De ce ai recomanda ca cineva sa lucreze cu Trainart?
Recomand Trainart pentru bucuria si usurinta pe care o ai in procesul invatarii si in mod special pentru autenticitate.

Irina Profir, Director General, Tandem Call Center

Cum ai putea descrie colaborarea cu Trainart in 3 propozitii?
Am cunoscut echipa Trainart exact cand aveam multa nevoie de ea in interiorul organizatiei noastre si totul a decurs lin si eficient din prima zi. Fiecare trainer si coach cu care am avut placerea sa lucram are un mod aparte, unic, de a interactiona la curs, de a tine conectat si de a livra informatiile. Am perceput mereu cursurile Trainart ca o intalnire la o cafea, cu prieteni isteti, capabili sa scoata din tine ce este mai bun, sa te puna in valoare profesional.
Ce ai castigat in urma colaborarii cu Trainart?
Experiente memorabile, cunostinte solide, o echipa mai puternica, mai asumata, constienta de forta sa.
De ce ai recomanda ca cineva sa lucreze cu Trainart?
Pentru ca esti prins in activitatea ta de zi cu zi si nu ai timp sa gasesti singur cele mai bune raspunsuri, cele mai bune solutii, iar Trainart iti ofera nu doar cursuri, ci o perspectiva noua asupra business-ului si echipei pe care le conduci.

MIHAI ENEA, Director Direcția Clienti, Apa Nova București

1. Cum ai putea descrie colaborarea cu Trainart în 3 propoziții?
customizat 100%;
grad ridicat de retur al investiției;
profesionistă, eficientă, profesionistă!

2. Ce ai câștigat în urma colaborării cu Trainart?
O ECHIPĂ, mai pregătită și cu mai multă încredere în propriile puteri.

3. De ce ai recomanda ca cineva să lucreze cu Trainart?
Dacă nu vrei sa pierzi timp și bani, ba dimpotrivă, atunci Trainartuiește-te!

Marian Ene, Director General Adjunct - Aria Business BT Mic

Specialistii spun, iar studiile lor o confirma, ca atunci cand donezi sange simti binele, atat mental cat si fizic.
Mental, pentru ca iti vezi si simti rolul, dincolo de “cutia” ta, de rutina de zi cu zi, iar fizic pentru ca sangele proaspat iti da un boost semnificativ de energie.
Asa este Trainart pentru noi. Revenim mereu la ei pentru a ne lua portia de energie mentala si fizica.
Daca vrei sa simti efectele revigorante pe care o firma de training le poate avea asupra echipei tale, apeleaza cu incredere la Trainart. Au tratament eficient pentru orice.

James Grindley, CEO and President of the Board, CertAsig

In numele tuturor colegilor de la CertAsig, as dori sa va multumesc pentru organizarea unui teambuilding atat de distractiv. Prietenii nostri de la Trainart au fost foarte implicati, oferind o structurare pozitiva si productiva celor doua zile. Alegerea locatiei a fost fantastica, iar activitatile au fost echilibrul perfect dintre provocari mentale si fizice pentru o echipa mare cu varste mixte. Fiecare membru al echipei a avut ocazia sa contribuie si multi au fost incurajati sa paseasca in fata si sa demonstreze calitati de leadership, pe care nu le-am fi valorificat altfel. Teambuilding-ul de anul acesta a avut o nuanta internationala care s-a potrivit cu expansiunea regionala a CertAsig. Ne-am distrat foarte bine si am avut parte de o portie generoasa de competitie! Va multumim inca o data pentru asistenta si pentru a fi facut ziua noastra de teambuilding sa aiba atat de mult succes!

Anca Moldoveanu, Sales HR Director, ING Asigurari de Viata

In urma sesiunilor de "Leadership", dezvoltate pentru directorii nostri, feedbackul a fost foarte bun. Participantii au apreciat caracterul deschis al discutiilor, sustinerea si incurajarile trainerilor, precum si deschiderea acestora catre a oferi feedback echilibrat.

Violeta Matcaboji, Responsabil Formare Auchan Romania

In 2012, am derulat impreuna cu Trainart sesiuni de instruire pentru managerii din magazinele Auchan din toata tara, iar in 2013 am desfasurat traininguri pentru formatorii interni. Trainingurile s-au bazat pe multe interactiuni cu participantii (prezentari interactive, jocuri de rol), pe specificul Auchan. Inovatia si flexibilitatea Adrianei au generat rezultate concrete si aplicabilitate practica imediata.

Petruta Ionescu, Director Resurse Umane, La Dorna Group

Compania Trainart ne-a impresionat prin rigurozitate si profesionalism. Factorul de diferentiere fata de alte firme de training a fost analiza si studiul amanuntit al companiei. Trainart s-a dovedit a fi un mentor in dezvoltarea noastra.

Mirela Vasile, HR Manager Schindler Romania

The relationship was great from the very beginning. Their ideas about the content of the program were remarkable and herefore the project was a big success!

Aida Tudoroiu, 1&1 Internet Development

Apreciem profesionalismul cu care Trainart a abordat procesul de instruire, tinand cont de specificul si nevoile organizatiei noastre. Toti participantii au ramas cu impresii placute si au putut aplica in viata reala cele asimilate. Interactiune continua cu participantii, disponibilitate pentru follow-up si feedback pe loc, mediu extrem de placut si cald de desfasurare - iata elementele pentru care recomandam compania Trainart cu mare incredere!

Alin Cirstea, ex CEO TDT Distribution

Mi-au placut foarte mult exercitiile de improvizatie. Practic, prin aceste exercitii, Dan Vasile ne-a 'aruncat in dezechilibru', ne-a scos in afara confortului, ne-a facut sa renuntam la mastile socio-profesionale si sa ne intoarcem la trairea experientelor intr-un mod autentic. Trainingul prin teatru vine ca o alternativa la cursurile traditionale de leadership.

Aura Radulescu, Director de Achizitii CORA

Programul Metamorphosis mi-a oferit o intelegere mai profunda in relatia cu propria persoana si o deschidere mai mare in relatia cu ceilalti. Dupa acest atelier, un manager va reusi sa se cunoasca mai bine si sa ramana autentic in diversele roluri pe care le joaca in viata de zi cu zi.

Sofia Ionescu, Manager, Ernst & Young

Participarea la cursul Metamorphosis a fost o experienta autentica si, totodata, o provocare. Toate elementele au fost create si "directionate" pentru a demonstra cum comunicarea merge dincolo de cuvinte, tinand mai mult de stilul personal decat de expresii standard si "DOs & DON'Ts". Recomand cursul persoanelor deschise provocarilor, care cauta o abordare si o perspectiva diferite de cele traditionale.

Mugurel Margarit Enescu, Director executiv, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Metamorphosis este o experienta de doua zile care te deschide si te face mai receptiv la ce te inconjoara. Nu iti ascute simturile, mai degraba pune accentul pe felul cum te simti in propria piele. Iti confera incredere si te face sa renunti la o parte din barierele de comunicare. Organizarea este ireprosabila, locul de desfasurare - placut si cald, Dan Vasile este un trainer priceput, iar Adriana Boscanici il completeaza cu mult succes.

Bogdan Staicu, Director executiv Mobexpert Holding

Pentru mine, Metamorphosis a fost o experienta de viata traita la momentul potrivit.